welcome text

Üdvözöllek a miss-demetria.gportal.hu-n. A weblap Demetria Devonne Lovatoval, (ismertebb nevén Demi Lovatoval) foglalkozik. Demi színésznőként vált híressé, de már a zenei élete is egyre pörgősebb, és csodálatos hangja már a magyar közönséget is elkápráztatta. A weben minden infót megtudhatsz róla, és midnen nap friss hírrel várlak titeket. xoxo. wiky

demi && dress like.. && média && news && online

 

 

miss lovato

Demi Lovato 1992. augusztus 20-án született Dallasban, Texas államban. Spanyol, ír és olasz vér csörgedezik az ereiben. Két lánytesója, név szerint Dallas, aki szintén színész és énekes, öt évvel idõsebb Deminél. Madison, a fél testvére, tíz évvel fiatalabb mint Demi. Édesanyja Dianna Hart, apja Patrick Lovato. A férfi 1994-ben Új-Mexikóba költözött, miután elvált Demi anyjától. Apa és lánya 2008 februárjában négy év kihagyás után újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta apját.

 

 

a hónap dala

Minden egyes hónapnap meglesz a maga Demis dala, melyet itt ebben a menüpontban meg is hallgathattok. Természetesen nem egyedül döntöm el azt, hogy melyi kdal kerül majd ide, mivel a csetbe nyugodtan ajánlgathattok Demis dalokat a bizonyos hónapokra. :) Hajrá Lovaticsok!

Demi "Body Say" című számát választottam december hónap számára. Ez a dal közel áll hozzám, első hallásra beleszerettem, ha lehet így fogalmazni. Naponta meghallgatom. A magyar rádiókban is gyakran hallhatjuk. Ez az első intimebb dal az énekesnőtől. A kislemez egy nagyon szexy borítót kapott, melyen Demi izlésesen ruha nélkül szerepel. 

 

 

cset box

Mint mindenhol, itt is vannak a társalgásnak szabályai. Nem kérek tőletek túl sokat, csak annyit, hogy tartsátok tiszteletben mások véleményét, és ha nektek is van, akkor kultúrátlan közöljétek a szerksztővel (jelen esetben velem), és ne fogalmazzatok meg semmit se barbár módra. Én szerintem a többit már kívülről fújjátok, úgyhogy én ennyi lenék, és ha lehet nem kedves cserém, hanem wiky ( :

 
 

 

elite csere

Kedvenc webeimnek fenntartva. Főként meghívásra, de persze jelentkezhetsz, mivel sosem tudhatod hogy a te webed fog-e megbabonázni tartalmasságával, naprakészségével. :)

    

Képre vár: ----
Szünet/Zárás: ----

 

 

projects

Demi munkálkodását sorolnám itt fel nektek, remélem nem hiába, mert mondjuk a legjobb, és legszebb klippeket bármikor vissza  tudjátok nézni. Jelen esetben itt találhattok egy linket Demi legújabb klippjéhez a Body Say-hez.

  Body Say
Tipus: kislemez
Kiadó: Hollywood Records
Státusz: Kész.
Megjelenés: 2016
Hol láthatom? Boltokban, interneten

  Info | Official website| Photos | Video

  Confident (2015)
Tipus: album
Kiadó: Hollywood Records
Státusz: Kész.
Megjelenés: 2015. 
Hol láthatom? Boltokban, interneten

  Info Official websitePhotos | Video

  The X-Faktor USA (2012-2013)
Tipus: tehetségkutató
Kiadó: FOX tévé
Szerep: zsűri
Státusz: Felvétel alatt
Hol láthatom? A Cool tévén, 11-től, hétvégén.

  Info | Official websitePhotos | Videos

  Stay Strong
Tipus: dokumentumfilm
Kiadó: "MTV" megbízásából.
Státusz: Kész.
Hol láthatom: MTV-n.
Megjelenés: április környékén.

  Info | Official website | Photos | Videos

  Unbroken
 Tipus: album
 Kiadó: Hollywood Records
 Státusz: Kész.
 Hol találhatom meg? Boltokban
 Megjelenés: 2011

   Info | Official Site | Photos | Songs

  "DEMI"
 Tipus: album
 Kiadó: Hollywood Records
 Státusz:Kész.
 Hol találhatom meg? Boltokban
 Megjelenés: 2013. május 14.

  Info | Official Site | Photos | Songs

  Neon Lights Turné
 Tipus: koncert sorozat
 Támogató: Hollywood Records
 Státusz: folyamatban
 Első koncert: - - - - - -

  Info | Official | Photos | Helyszínek

  Staying Strong
 Tipus: könyv
 Kiadó: - - - - - -
 Státusz: kész
 Hol találhatom meg? boltokban
 Megjelenés: 2013. november 19.

  Info | Official | Photos |

 

 

 

top affi

Aki szeretne nyugodtan jelentkezzen, mert ezt 100%, hogy elfogadom. Ha egy elit csere nem mehetett, vagy már betelt, akkor biztosan fel fogom ajánlani, hogy egy top csere mehessen.

 

 

 

site information

A miss-demetria.gportal.hu, és a szerkesztő (wiky) nem áll kapcsolatban Demi Lovatoval, sem hozzátartozójával, sem barátaival. Ez szimplán csak egy rajongói weblap. A tartalom saját írású, vagy saját gyüjtésű. A letöltésekért nem vállalok felelősséget, a kinézetet másolni tilos. A lopás szigorúan tilos (!!!!!) és komolya következményeket von maga után.

» Szerkesztő: wiky
» E-mail cím: miss.ddl@citromail.hu
» Téma: Demi Lovato
» Designer: wiky♥
» Layout: versiony #1.
» Nyitás: 2011.08.16. újranyitás: 2015.01.15.
» Host: gportal.hu

archívum
Kijelentkezés
/ Bejelentkezés

 

 

fanocskák
Indulás: 2011-08-16
 
friss hírek

Keek.com-os videó

Demi feburár 27.-én frissítette keek.com-os profilját egy újabb kisfilmmel. A videóban az énekesnő az egyik kocnertjének backstage-jéban készül a fellépésre kick-boxos mozdulatokkal. Hát igen, Demi így tartja formában magát! :D

Egy kis bemelegítő testmozgás. Tudjátok...


 

2014.03.01. 12:11, wiky♥

Unite4:humanity rendezvényen

Demi tegnap előtt (február 27.) részt vett a Unite4:humanity nevű rendezvényen Los Angelesben. A gálán Demi kapott egy díjat is, melyet a jótékonyságért és az emberek felé való pozitív kisugárzásáért kapott. Az énekesnő egyébként előadta Skyscraper, és Warrior című dalát is. A eseményen Demi mellett részt vett még Selena Gomez, Eva Longoria és Wilmer Valderrama is. (mindnyájukkal készítettek közös képet.)

Az utolsó képhez melyen Bill Chiltonna szerepel Demi annyit fűzött twitteren: "Annyira izgatott vagyok, hogy még meg sem szerkesztettem...#selfieazelnökkel"

     
     

2014.03.01. 11:54, wiky♥

Glee "Trio" része képekben

Demi utosló Glee-s szereplése március 4.-én kerül adásba. Búcsúzik a glee stábjától Demi Lovato, aki turnéja miatt nem tudta tovább folytatni a Glee sorozatban való szereplését. Az énekesnő a "Trio" nevezetű részben fog utoljára feltűnni Adam Lambert oldalán.

     

2014.03.01. 11:43, wiky♥

Neon Lights applikáció

Demi nemrégiben frissítette youtube csatornáját (therealdemilovato) egy új videóval, melyben a Neon Lights turné applikációját reklámozza.

2014.02.28. 09:40, wiky♥

Miley Cyrus Camp Rockot nézett

Demi Lovato a Camp Rock című Disney filmmel került be a köztudatba, melyet február 27.-én ismét vetíttettek az USA-ban a Disney Channel-en. Ez nem is lenne olyan nagy dolog, de Miley Cyrus az ex-disney sztár is megnézte a Camp Rock első részét, melyről egy képet meg is osztott velünk a twitter profilján keresztül. A képet a film végi jelentéről készítette, ahol Demit és Joe-t láthatjuk.

camp

2014.02.28. 09:38, wiky♥

Wild 95,5 rádió interjú

Demi Sunrise-ban (február 25.) adott kocnertje után a backstageben interjút adott a Wild 95,5 rádiónak. Az interjúban a múlt lezárásáról beszélt az énekesnő.

2014.02.28. 09:35, wiky♥

Glee promo videó

Nemrégiben megjelent egy újabb pormóciós videó a Glee-ből, melyben még egy epizód erejéig láthatjuk Demi Lovatot. A videóval a Glee 5. szériájának 10. részét promotálják, melynek címe "Trio". Ebben a részben Demi Adam Lamberttel fog szerepelni, aki szintén ebben az évben csatlakozott a sorozathoz.

2014.02.28. 09:31, wiky♥

Újabb twitter képek

Demi ismét frissítette a twitter profilját, mivel elég sok képet posztolt fiókjára. Az első képen a húgát, Madisoin-t láthatjuk, aki Demi szerint túl gyorsan felnőtt... A negyedik képen pedig Jessi Smiles-al látható. A képet még Floridában Demi kocnertjének backstage-éban készítették.

     

2014.02.28. 09:27, wiky♥

“Channel 96.1 – the Ace & TJ Show" interjú

Demi amikor Charlotte-ban járt, interjút adott a “Channel 96.1 – the Ace & TJ Show"-nak. Az interjúban arról kérdezték az énekesnőt, hogy mit gondol a dél-amerikai rajongóiról, melyre Demi azt válaszolta, hogy nagyon szereti őket, nagyon energikusak, és megszállottak. (jó értelmeben) Továbbá az új albumáról is kérdezték, melyre annyit válaszolt, hogy a túrnéja alatt is dolgozik már az új korongon, melyet még az évben szeretne kiadni.

2014.02.28. 09:23, wiky♥

Radio Disney interjú

Nem régiben megjelent a Disney legújabb animációs filmje, a Frozen, melynek betétdalát a Let It Got Demi Lovato énekelte fel. A Demivel való közös munkáról beszélt Jennifer Lee és Chris Buck, akik közreműködtek a Let It Go felvételeinél. Természetesen mindketten megdicsérték az énekesnőt, elmondták róla, hogy egy fantasztikus ember (:

 

2014.02.28. 09:20, wiky♥
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok